098 980 4245

Main menu

Rođendaonica

Rođendaonica Fotić Vila nalazi se u novouređenom, prekrasno oslikanom, klimatiziranom prostoru u kojem će vaša djeca uživati uz poznate junake iz crtića. Svake sezone osvježavamo igraonicu novim likovima. Sada Vam se sa zidova smiješe Elza i Ana, Violetta,  Spiderman, Minionsi i neizostavni Štrumfovi. Uz obilje društvenih i glazbenih  igara  (Prst istine, Twister, itd.) nudi im se još i stolni nogomet i karaoke s mnoštvom domaćih i stranih hitova hitova. Na raspolaganju su i brojni zanimljivi rekviziti kao što su čarobnjakov šešir, gusarski povez, svijetleći mačevi iz Ratova zvijezda i dr. Vašoj djeci su dostupni razni glazbeni instrumenti (akustična gitara, električna gitara, def i sintesajzer)  s kojima Vaša djeca uz razigrani light show mogu na par sati postati prave male rock i disco zvijezde. Dvije vile animatorice uz puno zezancije, smijeha, plesa i pjesme  s vašom djecom igraju mnoge zabavno – edukativne igre prilagođene njihovom uzrastu (ludi doktor, ubojice i detektiva, dirigent, limbo, poruke u zraku, vrući krumpir, pantomima, glazbene stolice, talent show i mnoge druge).

Igraonica za proslavu dječjih rođendana nalazi se u naselju Rudeš. U krugu igraonice ima obilje parkirnih mjesta, tako, ako koristite prostoriju za roditelje ne trebate se brinuti za parking.

Novost u našoj igraonici je prostorija za roditelje. Radi se o terasi, koja se nalazi tik do rođendaonice. Roditeljima nudimo slane i slatke grickalice, sokove, čaj i kavu. Konzumacija je neograničena.

Rođendaonica Fotić Vila je specifična po tome što ćete kod nas unutar posebne ponude dobiti dvadesetak profesionalno snimljenih fotografija obrađenih u vrhunskim programima. Profesionalni fotograf je prisutan na proslavi i snima bitne trenutke. Prije samog početka rođendana, slavljenik i njegova obitelj bit će snimljeni s rođendanskom tortom u profesionalnom studiju, koji se nalazi odmah do igraonice. Fotografije snimljene u studiju i igraonici Fotić Vila krasit će zidove Vašeg doma.

 

Radno vrijeme:
ponedjeljak do nedjelje po dogovoru.
Informacije i narudžbe:
Telefon:  098/980 4245
e-mail:  sasa@foticvila.com