098 980 4245

Main menu

Rođendaonica Fotić Vila-Proslava dječjeg rođendana u Zagrebu

Novouređena igraonica Fotić Vila

Novouređena igraonica Fotić Vila

Proslava dječjeg rođendana u prekrasno oslikanoj i za takve potrebe dizajniranoj prostoriji , u rođendanskoj igraonici Fotić Vila, u općini Trešnjevka, Zagreb.

Dječji rođendan uz mlade , simpatične i zabavne vile animatorice sa igrama, svirkom slatkišima, poklonima i ukrašenim tortama samo je dio ponude ovog, već godinama najtraženijeg prostora za proslave u Zagrebu.,

Kompletan program fotografiran profesionalnom opremom, nudi se samo na proslavi dječjeg rođendana u rođendanskoj igraonici Fotić vila Rudeš. Fotografije, snimane za vrijeme proslave, postat će svakoj obitelji neprocjenjiva uspomena i najljepše sjećanje sa proslave rođendana Vašeg djeteta kod Fotić vile.

Pri proslavi rođendana u igraonici Fotić vila nude se i pogodnosti za roditelje, kao što su – veliki parking te prostorija sa ponudom osvježavajućih pića, raznih kava, čajeva i sl. što proslavu rođendana u Fotić vili čini posebno atraktivnom za roditelje sa malom djecom, naviklom na roditeljsku prisutnost.

Proslava dječijeg rođendana u našem objektu na zagrebačkom Rudešu u rođendaoni-igraoni Fotić vila, uz veliki trud i entuzijazam osoblja ostat će vašem slavljeniku nezaboravna uspomena.