098 980 4245

Main menu

Foto Usluge

Studio Fotić Vila je umjetnički studio pod vodstvom Saše Midžor Sučić, koja se bavi fotografijom zadnjih 30 godina. Preko fotoreporterskog posla u „Jutarnjem Listu“, gdje joj je specijalnost bila studijska fotografija, do vlastitog studia.

Specijalizirali smo se za obiteljsku fotografiju. Znači, od snimanja cijelih obitelji, djece pa čak i malih, tek rođenih beba. Posebno nam je zadovoljstvo snimati trudnice, koje nam se kasnije vraćaju sa svojim malim bebicama na ponovno fotografiranje.

Za obitelji i male bebe imamo pripremljenu specijalnu scenografiju i potrebnu rekvizitu, od tila, raznog cvijeća, košarica, raznih kostima (kostim pčelice, zeca) i dr.

Novina u našem studiju je i ljuljačka ukrašena cvijećem, koja je fantastična scenografija za snimanje novorođenih beba, djevojčica i djevojaka. S tom scenografijom radimo prekrasne, romantične fotografije.

Naravno, kod nas možete zakazati fotografiranje za sve namjene. Od fotografiranja za dokumente do poslovnih portreta, snimanja raznih proizvoda i dr.

Također, izlazimo na teren sa studijskom rasvjetom i potrebnom rekvizitom.

Kod nas možete platiti karticama Zagrebačke banke i na rate.

Veselimo se Vašem dolasku!